Polishine hero

Professionele car wash

Restore Your Ride

Our car wash services will leave your vehicle looking brand new. From interior detailing to exterior cleaning, we've got you covered.

Get Started
Interieur opfrisser

Interieur opfrisser

Luxury Treatment

Keep your car's seats looking and feeling like new with our professional leather care services. Trust us to give your car the luxury treatment it deserves.

Book Now
Lak bescherming

Lak bescherming

Revive Your Rims

From wheel cleaning to tire dressing, our wheel restoration services will have your rims looking shiny and new. Revive your ride with our expert services today.

Get Started
Car wash

Voertuig reinigen

Professionele autoreiniging omvat een grondige reiniging van de wagen, zowel aan de binnen- als buitenkant. Het resulteert is een schone, frisse en krasvrije wagen.

Paint enhancement

Lak polieren

polijsten van auto’s omvat het verwijderen van oppervlakte-onvolkomenheden en het herstellen van de glans van de lak. Het resulteert is een verbeterde glans, diepte en helderheid van de autolak.

Paint protection

Wagen beschermen

Het beschermen van de wagen omvat het aanbrengen van hoogwaardige wax, sealants of coatings die de lak beschermen tegen UV-stralen en vervuiling. Het resulteert in een langdurige glans, verbeterde waterafstotendheid en vereenvoudigt het onderhoud van de autolak.

10% korting

Geniet van een speciale aanbieding bij Polishine! Post een foto van je fris gewassen wagen, tag ons op sociale media en ontvang een exclusieve korting van 10% bij je volgende afspraak.

Laat anderen zien hoe tevreden je bent en bespaar tegelijkertijd.