Premium handwas

Onze premium carwashdiensten zijn ontworpen om uw voertuig op het hoogste niveau te onderhouden. Met zorg en precisie reinigen we zowel het exterieur als het interieur van uw auto, zodat u weer met een stralend schone wagen de weg op kunt.
Wij geven uw auto de aandacht die hij verdient.
Kwalitatieve producten
Krasvrij wassen
Drogen met behulp van warme lucht
Optioneel aan huis

Onze premium carwashdiensten zijn ontworpen om uw voertuig op het hoogste niveau te onderhouden en te verfraaien. Met zorg en precisie reinigen we zowel het exterieur als het interieur van uw auto, zodat u weer met een stralend schone wagen de weg op kunt.

Wij geven uw auto de aandacht die hij verdient, met grondige reiniging van de carrosserie om alle onzuiverheden te verwijderen, evenals het herstellen van de glans van uw velgen en banden.

Binnenin stofzuigen we grondig, reinigen we de bekleding en behandelen we het dashboard en de interieuroppervlakken.
Of u nu wilt genieten van een perfect onderhouden auto of indruk wilt maken bij verkoop of inruil, onze premium carwashdiensten zijn de ideale keuze.

De behandeling duurt 1-2 uur en kan bij ons of op uw locatie worden uitgevoerd voor uw gemak. Geef uw auto de verzorging die hij verdient en ervaar het verschil van een professionele reiniging.

Premium handwas

29.99
  • Package inclusion one
  • Package inclusion two
  • Package inclusion three

Decontaminatie was

49.99
  • Package inclusion one
  • Package inclusion two
  • Package inclusion three